СУШИЛКА СКЛ – 10/3

МодельСКЛ-10/3
1Тип конвеєрної стрічки:тефлонова, полімерна, нержавіюча стальна.
2Джерело тепла:парогенератор твердопаливний, 200 кг/год
3Тип палива:пелети, брикети.
4Вживана потужність лініїдо 15 кВт/год
5Кількість нагрівальних елементів6
6Кількість витяжних вентиляторів3
7Кількість ярусів3
8Число фаз3

СУШИЛЬНА КОНВЕЄРНА ЛІНІЯ - це обладнання безперервної дії.

ЛІНІЯ створювалися, як невід'ємна ланка конвеєрної технології, заснована з метою безперервності потокового виробництва.

На сучасному виробництві стрічкові сушарки найчастіше застосовуються для зниження надлишкової вологості або повного висушування кускових матеріалів (сировини) перед використанням, напівфабрикатів між виробничими операціями, або готової продукції перед фасуванням і упаковкою.

ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ

Робота СУШИЛЬНОЇ КОНВЕЄРНОЇ ЛІНІЇ не вимагає постійного контролю. Така установка ідеально підходить для компаній, які займаються виробництвом висушених продуктів (від 500 до 10 000кг/добу), гарантуючи отримання якісного результату, скорочення витрат на енергоносії, що новий, ЯКІСНИЙ рівень

КОМПЛЕКТАЦІЯ І ПРИНЦИП РОБОТИ

По конструкції СУШИЛЬНА КОНВЕЄРНА ЛІНІЯ такого типу являє собою тунель, по якому безперервно рухається стрічка, закільцьована на двох барабанах, розташованих на початку, та в кінці сушарки. Осушуваний матеріал подається на стрічку і, проходячи по тунелю, піддається інтенсивному впливу осушуючого агента, в якості якого зазвичай виступає нагріте повітря.

По виходу з сушильної камери матеріал або продукція, подаються для подальшого використання, або ж на упаковку. Наша компанія випускає ціле сімейство стрічкових сушарок тунельного типу.

В якості стрічки використовується:

• нержавіюча сітка з вічком 24Х2 мм
  • тефлонова сітка з вічком від 3 мм
  • полімерні тросикові сітки з вічком від 3 мм
  • Дані матеріали дозволяють сушити матеріали досить дрібної фракції. Лінія оснащена системою датчиків які показують параметри усіх процесів, що відбуваються в сушці.
    Швидкість руху сировини в лінії може бути змінена за допомогою частотного регулювання Робота сушильної лінії заснована на спільній дії інфрачервоного випромінювання, конвекції та теплопередачі.
    Система конвективного теплообміну, розташована по всій площі лінії і сконструйована за зональним принципом з регульованою температурою, вологістю і швидкістю потоку повітря.

Джерелом тепла для СУШИЛЬНОЇ КОНВЕЄРНОЇ ЛІНІЇ обраний ДВОХКОНТУРНИЙ ПАРОГЕНЕРАТОР, продуктивністю до 200 кг пари в годину, з середньою витратою палива (пелет з соняшнику) до 40 кг/год.
    Також ЛІНІЯ може комплектуватися ПІРОЛІЗНИМ ТЕПЛОГЕНЕРАТОРОМ великої продуктивності (до 2000 м. куб. гарячого повітря в годину).
    Ну і СИСТЕМА РЕКУПЕРАЦІЇ звичайно – не викидаємо відпрацьований гарячий і вологий повітря просто так за борт!

ТРОШКИ ІСТОРІЇ...

Технологія конвективної сушки СТАРА ЯК СВІТ... З'явилися нові технології – ультрафіолетова, інфрачервона, ТВЧ-сушка, Тенові сушіння.
    Але є матеріали, для сушіння яких новомодні технології неприйнятні – різноманітні корми, вибухонебезпечні матеріали і т. д.

Тому «старий друг, краще нових двох!»